Nieuw album voor DANA WINNER – “Turn The Page”

Delen met je netwerk?

Dana Winner is al jaren een vaste waarde in het Vlaamse muzieklandschap, maar ook internationaal blijft de straffe zangeres verbazen. Op YouTube legt ze een indrukwekkend parcours af met bijna 300.000 abonnees en is ze tot in de verste landen bekend. Haar buitengewone vertolking van ‘One Moment In Time’ van Whitney Houston werd intussen zelfs al meer dan 220 miljoen keer wereldwijd bekeken. Voor alle fans van over de hele wereld komt Dana Winner vandaag, vrijdag 8 december, met een gloednieuw album ‘Turn The Page’. Samen met het album lanceert de zangeres ook haar nieuwe single ‘Ik Neem Je Mee’, een vertaling van haar nummer ‘Turn The Page’ uit 2014.

Het album is een verzameling van onder andere eerder uitgebrachte singles en sterke covers. Zo staan onder andere de nummers ‘Miss You Most’, ‘Schilderij’ en ‘Weer Bij Mij’ van Dana Winner op de plaat. De single ‘Never Enough’, een cover van een van de songs uit de populaire film ‘The Greatest Showman’ die ze in oktober uitbracht, mocht ook niet ontbreken op het album. Ook nieuwe nummers vinden hun plaats op de plaat. Zo staat er een sterke cover van ‘A Million Dreams’ van P!nk op en zingt Dana Winner ook een nummer in het Duits: ‘Mein Wort’.

Foto: SVH