BART PEETERS ontvangt MIA’s Lifetime achievement award

Delen met je netwerk?

Bart Peeters wordt op woensdagavond 24 januari 2024 geëerd met de Lifetime achievement award op de zestiende editie van de MIA’s (Music Industry Awards), georganiseerd door VRT en VI.BE. De songschrijver pur sang viert komend jaar zijn 65ste verjaardag en kan terugblikken op een indrukwekkende carrière – die nog lang niet afgelopen is. De immer van energie bruisende zanger startte met optreden als elfjarige, meer dan 50 jaar geleden, en doet er wellicht nog eens 50 jaar bij.

Bart Peeters: “Had ik vroeger zelf een brief naar De droomfabriek mogen schrijven, dan had daar in gestaan: “Mag ik later aub een Vlaamse singer-songwriter worden?” Die droom is uitgekomen, met nu zelfs de hoogste blijk van waardering tot gevolg. Ik ben de sector, het publiek en al mijn medemuzikanten heel dankbaar.”

De MIA’s zijn live te beleven in het Sportpaleis of live te volgen op VRT 1 en VRT MAX op woensdag 24 januari. Wie live bij deze feestelijke awardshow wil zijn, op woensdag 24 januari in het Sportpaleis in Antwerpen, kan tickets kopen via www.mias.be.

Foto: SVH