KÜRT ROGIERS te zien in “Een Echte Job” bij VTM

Delen met je netwerk?

Kürt Rogiers, Nathalie Meskens, Celine Van Ouytsel, Kamal Kharmach en Stephanie Planckaert ruilen vanaf maandag 1 januari de spotlights in voor Een Echte Job. Na het vorige, succesvolle seizoen met gemiddeld 718.159 kijkers* en een marktaandeel van 33.6%, zijn deze vijf bekende Vlamingen klaar om zich van hun meest zorgzame kant te laten zien. In UZ Leuven, één van de grootste ziekenhuizen van Europa met bijna 10.000 medewerkers, zetten ze zich drie weken met hart en ziel in voor de patiënten. Van het opnemen van parameters tot het verzorgen van wonden en van leerrijke dagshiften tot vermoeiende nachtshiften. Samen met hun mentoren ontfermen ze zich over patiënten en hun dierbaren, leren ze de kneepjes van het vak en ontplooien ze zich tot ware verpleegkundige stagiaires. Zijn deze vijf bekende Vlamingen klaar voor een spannende sprong in het onbekende?

Na een intensieve spoedcursus verpleegkunde aan de UCLL Hogeschool, meteen ook een stevige realitycheck, zijn de vijf verpleegkundigen in spe klaar om de handen uit de mouwen te steken in het ziekenhuis. Ze komen terecht op enkele unieke afdelingen die nooit eerder in Een Echte Job aan bod kwamen. Van de dienst kinderoncologie en spoed tot de afdelingen thoraxheelkunde en intensieve zorgen. Dit nieuwe seizoen belooft een rollercoaster van spanning, passie en diepgaande emoties.

Bij Kürt zit zorgzaamheid in de genen.“Mijn mama werkte in de zorg en mijn oudste dochter zit in haar eerste jaar verpleegkunde. Ik was ‘the missing link’”, vertelt Kürt.Hij komt terecht op de afdeling abdominale transplantatie en zal zich ontfermen over mensen die een nieuw orgaan nodig hebben. “Ik krijg de unieke kans om mee te mogen draaien in één van de knapste ziekenhuizen van ons land, op één van de indrukwekkendste diensten die er zijn. I’m blessed om dit mee te mogen maken.”

Nieuw seizoen vanaf maandag 1 januari om 20u30 bij VTM.

Foto: SVH