Telenovelle MILO start op 5 januari 2024 bij VTM

Delen met je netwerk?

Iedere avond van de week wegdromen bij een modern sprookje, overgoten met een muzikale saus. Dat kan vanaf vrijdag 5 januari om 21u00 bij VTM, met de gloednieuwe dagelijkse fictiereeks Milo. Na de spannende midseason finale van Familie gaat de reeks van start met een extra lange eerste aflevering die kijkers meteen volledig onderdompelt in de wereld van Milo, gespeeld door actrice en popsensatie CAMILLE. Vanaf maandag 8 januari ontvouwt het verhaal zich verder, van maandag tot donderdag om 18u20.

Milo is een jongedame met een gouden stem, die zich verplicht voelt haar buitengewone talent voor de buitenwereld verborgen te houden. Enkel en alleen met omwegen en leugens kan ze haar droom van een leven vol zang en muziek najagen. Eén van die omwegen? Een baan op de exclusieve popacademie Kosmos, dé plek waar heel wat beroemde popartiesten hun opleiding volgden. Daar ontdekt de goedhartige en naïeve Milo al snel dat ze niet de enige is die met de waarheid speelt om een plaats in de spotlight te veroveren. Maar klinkt de waarheid altijd beter? In enkele trailers zijn Milo (CAMILLE), Maud (Karen Damen), Liam (Mathias Mesmans) en Hilde (Karlijn Sileghem) in ieder geval bloedeerlijk. Misschien zelfs iets té eerlijk… 

Naast CAMILLE schitteren ook Mathias Mesmans, Mathijs F Scheepers, Emanoel Borges, Katelijne Verbeke, Sieg De Doncker, Karen Damen, Karlijn Sileghem, Héritier Tipo, Antje De Rop, Evelyne Chen, Luka De Baets, Tom Dingenen, Laetitia Janssens, Dries Vanhegen, Juan Gerlo, Elise Bundervoet en Line De Dauw in de hoofdcast van Milo.

De buitenopnames van de nieuwe telenovelle gaan door in Willebroek, de gastgemeente van Milo.

Foto: SVH