Nieuwe trailer van het tweede seizoen van de VRT-reeks CHANTAL

Delen met je netwerk?

Maaike Cafmeyer schittert opnieuw als ieders favoriete West-Vlaamse politieagente, Chantal Vantomme. Na een succesvol eerste seizoen treedt de eigenzinnige wijkagente opnieuw op de voorgrond, maar niet zonder slag of stoot. In dit nieuwe seizoen voelt Chantal zich helemaal thuis in Loveringem en omarmt ze haar functie als coördinator van het wijkcommissariaat, maar na een klacht wordt Chantal geschorst. Kan ze haar lot keren? Bekijk nu de trailer van het tweede seizoen.

Na een moeizame zoektocht om haar plekje te vinden als vrouw in “a man’s world”, voelt Chantal (Maaike Cafmeyer) zich eindelijk thuis als coördinator van de wijkdienst van Loveringem, tot grote vreugde van haar dochter Emma (Anna-Marie Missoul). Ook haar buurman, haar team en de burgemeester zijn blij met haar komst. Stagiaire Felke De Bruyne (Patricia Kargbo) komt het team versterken met enige animo in het wijkcommissariaat tot gevolg. Maar Roland Schietekatte (Wim Opbrouck) dient een klacht in bij Comité P en zolang dit onderzoek loopt, wordt Chantal geschorst. Als Schietekatte zich daarenboven ook nog kandidaat stelt voor de nakende burgemeestersverkiezingen ziet Chantal’s toekomst in Loveringem er ineens een pak minder evident uit… Intussen lijken Chantal en Arne (Steven Mahieu) naar elkaar toe te groeien op amoureus vlak. Of toch niet… ?

‘Chantal’ werd bedacht en geschreven door Mathias Sercu in een productie van Eyeworks Film & TV Drama, en coproductie met VRT 1. De serie kwam tot stand met de steun van de Belgische tax shelter voor filmfinanciering en in samenwerking met SCIO Productions. De regie is in handen van Jeroen Dumoulein en Senne Dehandschutter.

Seizoen 2 van de VRT-reeks ‘Chantal’ is vanaf 29 december volledig te bekijken op Streamz en vanaf 21 januari wekelijks op VRT 1 en VRT MAX.

Foto: SVH