MATTHIAS SCHOENAERTS schittert naast KATE WINSLET in “The Regime”

Delen met je netwerk?

De zesdelige miniserie ‘The Regime’, met Kate Winslet (‘Mare of Easttown’) en Matthias Schoenaerts (‘Amsterdam’) is vanaf 4 maart 2024 te zien op Streamz. De serie is geschreven door Will Tracy en geregisseerd door Stephen Frears (‘The Queen’, ‘Florence Foster Jenkins’) en Jessica Hobbs (‘The Crown’). Bekijk hier de eerste teaser.

‘The Regime’ speelt zich af binnen de muren van het paleis van een modern Europees regime binnen het jaar dat het ontrafelt. Kate Winslet schittert als kanselier van het regime en Matthias Schoenaerts neemt de rol van haar loyale korporaal Zuberg op zich. Verder zie je in de nieuwe miniserie ook topacteurs als Guillaume Gallienne (‘The French Dispatch’), Andrea Riseborough (‘Amsterdam’), Martha Plimpton (‘Mass’) en Hugh Grant (‘Wonka’).

‘The Regime’ is een HBO-reeks met executive producers Will Tracy (tevens showrunner en schrijver), Frank Rich, Tracey Seaward, Kate Winslet, Stephen Frears en Jessica Hobbs. Schrijvers van de miniserie zijn Seth Reiss, Sarah DeLappe, Gary Shteyngart en Jen Spyra. De reeks zal vanaf 4 maart 2024 te zien zijn op Streamz.

Foto: SVH