ERIK VAN LOOY deelt sappige verhalen, mooie anekdotes en exclusieve fragmenten in ‘Verslaafd!’

Delen met je netwerk?

Op 1 januari om 21u00 op Play4 en GoPlay

In zijn eerste eigen zaalshow, getiteld ‘Verslaafd!’, vertelt regisseur-presentator Erik Van Looy met veel humor over de eerste 60 jaar van zijn roemrijke filmverleden en zijn vaak waanzinnige ontmoetingen met filmsterren.

De voorstelling, waarin hij op openhartige wijze en met de nodige zelfrelativering vertelt over zijn gepassioneerde verslaving aan cinema en filmsterren, bleek een groot succes. De indrukwekkende reeks, bestaande uit 100 uitverkochte voorstellingen, startte in januari 2022 en bereikte zijn apotheose in juni 2023 in Gent. In januari 2024 begint Erik in Roosendaal aan een reeks voorstellingen doorheen Nederland.

“Dat het met ‘Verslaafd!’ zo’n vaart zou lopen, had ik echt niet verwacht. Ik ben dan ook super blij dat ik zo’n 100 shows in Vlaanderen heb kunnen opvoeren”, aldus Erik. “Of er nog een vervolg komt? Niet meteen. Mijn beste verhalen zijn verteld, een vervolg zou betekenen dat ik mijn tweede beste verhalen zou moeten vertellen, en daar zit niemand op te wachten, vrees ik”, lacht de presentator.

Foto: SVH