Zie foto’s. Schoon volk op première DE CARONA- PANDAMIE

Delen met je netwerk?

In het EWT-Theater in Deurne (Antwerpen)  ging gisteravond “”De Carona-Pandamie” in première. Een resem BV’s, onder wie Anne Mie Gils, Sam Verhoeven, Michaël Zanders, Annie Geeraerts, Ray Verhaeghe, Marilou Mermans, Ann De Winne, Jeroen Maes en Bo Van Spilbeeck, tekenden present. Bekijk hier het fotoverslag!

“De Carona-Pandamie”, het nieuwste stuk van Jack Staal. Actrice Liliane Dorekens speelt Charlotte, een zangeres op rust die in een Woon-Zorg-Centrum wordt geconfronteerd met de komst van een onbekend Chinees virus. Ze wordt bijgestaan door kanjers als Theo van Baarle, Daphne Paelinck, Kristof Goffin, Magda Peeters en Annik ‘Boel’ Pauwels. De regie is in handen van Frank De Kaey.

Nog tot 18 februari 2024 in het EWT, Hertstraat 2 in Deurne (Antwerpen).

Info & tickets: www.ewt.be

Foto: SVH