HANS PETER JANSSENS en LISSA MEYVIS brengen eerbetoon aan CHARLES AZNAVOUR

Delen met je netwerk?

Naar aanleiding van de honderdste geboortedag van de legendarische chansonnier Charles Aznavour, brengt Studio Dongo een ultiem eerbetoon aan deze artiest met een smaakvol liedjesprogramma. In de verrassende duetten van Lissa Meyvis en Hans Peter Janssens komen enkele Engelse, Nederlandse, Duitse versies van de grootste successen aan bod. De bindteksten geven een beeld over de fascinerende levensloop van Aznavour. De alombekende nummers van Aznavour worden gespeeld in  een arrangement, begeleid door orkest Les Bohémiens, dat sterk aanleunt bij de originele opnames, aangevuld met enkele minder bekende, maar niet minder boeiende nummers.
 
Les comédiens, Plus bleu que tes yeux, Je voyage, La mamma, She, La bohème, Mon émouvant amour, Par gourmandise, Ave Maria, J’aime Paris au mois de mai, Que c’est triste Venise, Sa jeunesse, L’amour c’est comme un jour, Et moi dans mon coin, Mourir d’aimer, Les plaisirs démodés, Mes emmerdes, Pour toi Arménie, A ma fille, Bon anniversaire, Emmenez-moi, Et pourtant, Je m’voyais déjà, La bohème, Tu t’laisses aller, Comme ils disent, Quand tu m’embarrasses
Non je n’ai rien oublié…

De voorstelling is te zien van 25 tot 28 januari in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

Info: www.fakkeltheater.be en www.merci-charles.be

Foto: SVH