Zie foto’s. GASTON & LEO – De HOMMAGE MUSICAL feestelijk in première

Delen met je netwerk?

In “Gaston & Leo – De Hommage Musical” gaan we terug naar de Gouden jaren van de variété en komen de helden van de lach weer tot leven. Vanmiddag vond de feestelijke première plaats in Theater Elckerlyc Antwerpen. De musical bleek niet alleen een triomf op het podium, maar ontroerde ook de dochters van Gaston & Leo, Chantal Berghmans en Martine de Waegeneire. Bekijk hier het fotosfeerverslag!

De hommage musical is een oprechte viering van het komische duo, dat 30 jaar na het overlijden van Leo Martin nog steeds een warm plekje heeft in het hart van het Vlaamse publiek.

Sinds 19 januari staat het theaterpubliek oog in oog met de hommage aan Gaston & Leo, het legendarische komische duo dat Vlaanderen decennialang deed schaterlachen. De regisseur van dienst, Frank Van Laecke, leidde de cast en crew naar een indrukwekkende productie met schitterend orkest o.l.v. Thomas Vanhauwaert die het publiek meeneemt door de rijke geschiedenis van Gaston & Leo.

Warre Borgmans en Jurgen Delnaet kruipen in de huid van Gaston & Leo. Regisseur De hoofdcast bestaat uit. Sandrine André, Gunther Levi en Heidi De Grauwe naast Jurgen Delnaet en Warre Borgmans. Bovendien wordt deze hoofdcast omringd door een gevarieerd 10-koppig ensemble waarin we o.m. de namen terugzien van Patrick Onzia, Ludo Hellinx, Helle Vanderheyden, Liesbeth Roose en Pieter Casteleyn. 

In “Gaston en Leo – de hommage musical” gaan we terug naar de Gouden jaren van de variété en komen de helden van de lach weer tot leven. Hoe leerden scheepshersteller Gaston Berghmans en muzikant Leo Martin elkaar kennen? Wanneer bereikte hun succes een hoogtepunt? En overleefde hun samenwerking elk verdriet? In een nostalgisch decor van heerlijke vergeten Vlaamstalige liedjes, en onder begeleiding van een live orkest, wordt met een lach en traan de carrière geschetst van Vlaanderens grootste komische duo ooit.

“Gaston & Leo – De Hommage Musical” speelt nog tot 25 februari 2024 in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Nadien trekken ze naar Capitole Gent van 1 tot en met 3 maart 2024.

Info: www.backstage-producties.be 

Foto: SVH