Zie foto’s. STEVE TIELENS stelt theatershow “Anders & dichtbij” voor

Delen met je netwerk?

De Boomse Steve Tielens is een geboren entertainer en een ambianceman pur sang. Een sfeermaker die als geen ander weet hoe je een onvergetelijk volksfeest bouwt. Op zondag 28 januari stelde hij zijn nieuwe theatershow “Anders & dichtbij” voor in CC De Steiger te Boom. Hij bracht duetten met : Salim Segers, Filip D’haeze, Llani, en Vanessa a special to “Whitney Houston” uit Starstruck. Het was een spetterende show met live-muziek en visuele acts. Bekijk hier het fotoverslag! Op 25 september wordt de derde editie ‘Vlamingen feesten in Benidorm’ georganiseerd door Steve Tielens. Onder meer Willy Sommers, Jo Vally, Steve Tielens, Sasha & Davy en Danny zullen er optreden in Benidorm Palace. Voor verdere info of reserveringen kunnen jullie terecht bij Staf Tours op 011 64 51 20 of mail: info@staftours.be

Info: www.stevetielens.be

Foto: SVH