Voor altijd Kampioen! Een musical voor F.C. DE KAMPIOENEN morgen op Play4 en GoPlay

Delen met je netwerk?

Eind 1989 kwam een groep acteurs samen voor de test van een nieuwe televisiereeks: F.C. De Kampioenen. ​ Deze beelden van de testopname werden nog nooit eerder getoond, maar James zou James niet zijn als hij die beelden niet zou kunnen krijgen.

Een wel heel bijzondere voetbalploeg bij James in de zetel. We keren ondere andere terug naar het moment dat An Swartenbroeckx en Ann Tuts samen zwanger bleken te zijn van hun eerste Kampioentje, zien hoe de Kampioenen carpoolde om op tijd op de set te geraken en belichten het verlies van Johny Voners, Xavier, de man van de dagschotels ​ in het Kampioenen café.

Na het ongeziene succes van James De Musical – Live on Stage begin 2023 komt er een gloednieuwe show naar de Lotto Arena. De tweede editie van James De Musical – Live on Stage wordt opnieuw een indrukwekkend totaalspektakel waarin de rollen nog eens worden omgedraaid voor Metejoor, Gert Verhulst, Karen Damen en Niels Destadsbader

Tickets voor James De Musical – Live on Stage vrijdag 19 april en zaterdag 20 april: goplay.be/tickets

Foto: SVH