KIM VAN ONCEN kiest voor acteercarrière en neemt afscheid van Goeiemorgen Morgen!

Delen met je netwerk?

Vanmorgen kondigde Kim Van Oncen aan dat ze afscheid neemt van Goeiemorgen Morgen!. Iets meer dan een jaar was ze te horen naast Peter Van de Veire in de ochtend van Radio2, maar ze kiest nu om volop te gaan voor haar televisiewerk.

Kim Van Oncen: “Een jaar lang heb ik het voorrecht gehad om het mooiste publiek van Vlaanderen wakker te maken en dit samen met een geweldig team. Maar… eerlijk is eerlijk: acteren is en blijft mijn grote passie. Ik voelde het kriebelen en nu nog extra hard want ik heb enkele mooie aanbiedingen gekregen. Meer kan ik voorlopig nog niet prijsgeven, maar jammer genoeg kan ik mijn televisiewerk niet combineren met Goeiemorgen Morgen!. Ik neem met pijn in het hart afscheid van de liefste luisteraars en de fijnste collega’s. Ik blijf Radio2 een warm hart toedragen en je zal me af en toe nog zien opduiken. Maar stiekem ben ik ook blij dat de wekker weer wat later kan afgaan. Ik kijk enorm uit naar het spannende televisiewerk dat eraan komt en waar ik me nu volop op kan toeleggen.”

Foto: SVH