Een finale musical ter ere van de master of entertainment MARC COUCKE

Delen met je netwerk?

Marc deed er alles aan om de liefde van zijn leven bij hem te houden: “Hij kocht een apotheek voor mij”

De laatste musical gaat naar niemand minder dan ondernemer pur sang, Marc Coucke. De aflevering neemt ons mee terug naar Coucke’s jeugd op het strand, waar hij als kleine ondernemer begon met het kopen en doorverkopen van bloemen.

We volgen Coucke’s opkomst in de jaren 80, toen hij met zijn zelfgemaakte shampoo de Vlaamse apotheken veroverde. Van bescheiden beginnende ondernemer naar een grote speler. Iemand die alles deed om de liefde van zijn leven bij zich te houden, onder andere een apotheek kopen:

“Nathalie wilde een stage doen in Maaseik. Dat kon ik niet laten gebeuren”, vertelt Marc.

We krijgen we een kijk op Marc zijn veelzijdigheid, passie voor amusement en het creëren van een eigen dierenrijk ‘Pairi Daiza’. ​ James De Musical sluit zijn derde seizoen af met een knallende finale ter ere van de ‘master of entertainment’.

“James de musical”, Play4, donderdag om 21.20 uur.

Foto: SVH