DAAN HUGAERT en ELIAS BOSMANS spelen “De Vrouw in het Zwart”

Delen met je netwerk?

Loge10 Theaterproducties brengt één van de grootste Engelse klassiekers op de planken.

 Op 14 maart 2024 zal het Fakkeltheater in Antwerpen getuige zijn van een theatervoorstelling vol spanning en suspense. “De Vrouw in het Zwart” veroverde al meer dan 30 jaar de harten op de Londense West End en komt nu naar Vlaanderen. De voorstelling loopt van 13 maart tot en met 31 maart 2024 in het Antwerpse Fakkeltheater. Op het podium staan topacteurs Elias Bosmans en Daan Hugaert en natuurlijk… een ‘vrouw in het zwart’…

Tickets voor ‘De Vrouw in het Zwart’ vind je via deze link.

Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Susan Hill, belooft “De Vrouw in het Zwart” een meeslepende ervaring te worden. Het verhaal volgt de getroebleerde advocaat Arthur Kipps, gespeeld door Daan Hugaert, terwijl hij een mysterieuze zaak onderzoekt die zijn leven voor altijd zal veranderen. Samen met Elias Bosmans ontvouwt het verhaal zich als een meesterwerk van spanning en emotie.

Bruno Van Heystraeten van Loge10 Theaterproducties: “Dit toneelstuk bewijst hoe je op het theater met heel weinig middelen een ongelofelijk spannend en intrigerend verhaal kan brengen. Twee acteurs spelen alle rollen en houden het publiek constant aan hun lippen. Ik ben ontzettend blij om met deze twee klassebakken te mogen werken aan dit stukje theatergeschiedenis”.

Over het stuk zelf: 
The Woman in Black werd voor het eerst  opgevoerd in 1987 en werd meteen een groot succes. Sindsdien heeft dit meesterwerk wereldwijd erkenning gekregen vanwege de angstaanjagende verhaallijn en meeslepende sfeer. Het toneelstuk heeft reeds vele harten veroverd omdat het inspeelt op de fantasie en angst van het publiek.  Het blijft een klassieker in het genre van het psychologische horror-toneelstuk en zal nog vele jaren blijven boeien en beangstigen.

PRAKTISCH 
De voorstellingen lopen van 13 tem 31 maart 2024
Rode Zaal Fakkeltheater, Antwerpen
Tickets kosten 27 euro en vind je via www.loge10.be

Foto: SVH