KRISTOFF CLERCKX op de planken bij EWT

Delen met je netwerk?

Kristoff Clerckx speelde van 2003 tot 2007 de rol van hoofd van de veiligheid op de Cypriotische ambassade in België, Andreas Mitsides in de VTM-serie “Familie”. Ook was hij te zien in “Sara” op VTM. Half maart maakt hij zijn debuut op de EWT-planken in het stuk “Achter de schermen”, een komedie van de succesvolle Franse schrijver Florian Zeller.

In deze relatiekomedie maken we kennis met Daniel en Isabelle die hun beste vriend Patrick hebben uitgenodigd voor een etentje. Patrick wil heel graag zijn nieuwe liefde Emma aan hen voorstellen. De originaliteit van deze komedie zit hem in het feit dat we niet alleen de gesprekken horen, maar eveneens de gedachten van de vier personages. In Frankrijk kende dit stuk een enorm succes met oa Daniel Auteuil in de rol van de gastheer.

Voor deze creatie doet het EWT beroep op twee oude getrouwen: Anne Mie Gils en Frank De Kaey. De cast wordt vervolledigd met Jasmine Jaspers die, na haar eerste rol in ‘Stepping Out’ enkele jaren geleden, met veel enthousiasme terug op de EWT-scène verschijnt.

ACHTER DE SCHERMEN
auteur: Florian Zeller
regie: Marc Verbruggen
van 15 maart t/m 21 april, op do vr za om 20u15, op zo om 15u

Info & tickets: www.ewt.be

Foto: SVH