CARRY GOOSSENS speelt advocaat in ASSISEN LIVE – De Kotmoord

Delen met je netwerk?

Onder andere Sien Eggers, Ben Segers, Ini Massez en An Miller doen het publiek schipperen tussen schuld en onschuld in het interactieve assisenproces.

Play en Backstage Producties kondigen met trots de cast aan van het langverwachte theaterstuk ‘Assisen Live’-De Kotmoord, dat geregisseerd zal worden door niemand minder dan Filip Peeters. Deze voorstelling is een samenwerking met Play. Op 20 februari ging daar de nieuwe reeks tv-afleveringen van Assisen van start. De fans van het eerste uur kunnen nu mee beslissen over schuld en onschuld voor het ene proces – De Insulinemoord – thuis op de bank voor het scherm, en voor de andere assisenzaak – De Kotmoord – in het theater. Deze nieuwe theaterproductie brengt een volledig nieuwe cast met een indrukwekkende line-up van bekende namen.

Sien Eggers zal de rol van voorzitter van het hof op zich nemen, terwijl Carry Goossens de advocaat van de beklaagde Ben Segers zal spelen. Jonas Leemans wordt de procureur, die Carry Goossens het vuur aan de schenen zal leggen. Leonce Peeters zal de rol van slachtoffer vertolken, terwijl op de getuigenbank Nona ’t Jolle, An Miller en Ini Massez plaatsnemen.

Na vijf succesvolle theatervoorstellingen maakte ‘Assisen’ vorig jaar zijn debuut op televisie bij Play4. Samen met de trouwe theaterbezoekers beslisten honderdduizenden mensen ook op het kleine scherm over het lot van de beklaagde. Vanaf april 2024 kan het publiek weer de assisenzaal betreden voor een gloednieuw proces, doordrenkt met geheimen, intriges en een web van leugens dat langzaam ontrafeld wordt door de scherpe geesten van advocaten, rechters en het publiek als ambitieus lid van de jury. ASSISEN LIVE – De Kotmoord  is te zien van 19 april tot en met 16 juni in Theater Elckerlyc te Antwerpen, Trixxo Hasselt en Capitole Gent. Deze voorstelling is een samenwerking met Play.

Info: www.backstage-producties.be 

Foto: SVH