KAMIEL SPIESSENS duikt theaters in met fonkelnieuwe theatershow

Delen met je netwerk?

Kamiel Spiessens gaat vanaf oktober opnieuw op theatertour door het hele land met zijn nagelnieuwe voorstelling “Spiessens Spartelt”. Wat doen de veranderende tijden met een mens? Wat doen ze met Kamiel? De meest geliefde moestuinier van het land neemt het publiek bij de hand en bewandelt een pad vol vragen in het hoofd van Kamiel. Stuntelig, al sukkelend en spartelend, maar immer sympathiek. Spiessens op zijn best.

Kamiel Spiessens gaat dit najaar terug op tournee, dat kondigde hij vandaag zelf aan in Capitole Gent. Het succes van de vorige tour, Spiessens Spijbelt, zindert na en de lokroep om met nieuw materiaal te komen is dan ook groot. In deze voorstelling vraagt Kamiel zich af wat hij tegenwoordig mag of kan, en wat niet. Hij graaft in zijn eigen hoofd naar de wortels van zijn bestaan. Hoe kan Kamiel omgaan met de veranderende tijden en technologie? Wie kunnen we nog vertrouwen? Zelfs de VAR lijkt niet meer te vertrouwen… Uiteraard doorspekt Spiessens elk antwoord met de nodige humor. Want Spiessens spartelt zelf ook, en geeft ook graag de belangrijke vragen ook graag lik op stuk. Kamiel gaat niet alleen op tour, hij heeft vrienden bij. Bovendien wist hij in primeur te vertellen dat er ook een bijzonder gastoptreden zal zijn. “Wie kan ik nog niet zeggen, ik moet het hem nog vragen” grapt Spiessens.

Kamiel Spiessens breit dus een verlengstuk aan zijn comeback. In 2022 kwam hij terug met een eerste theatervoorstelling en wegens succes komt er nu een tweede: Spiessens Spartelt. Vanaf oktober 2024 op tournee door Vlaanderen. Tickets en info via: www.comedyshows.be

Foto: SVH