Gespot: DIRK LAVRYSEN en CAMILIA BLEREAU bij première “Prison Party”

Delen met je netwerk?

We spotten acteur Dirk Lavrysen en actrice Camilia Blereau op de feestelijke première van “Prison Party”. Die ging donderdag in première in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Lavrysen en Blereau werden wereldberoemd in Vlaanderen als Firmin en Georgette Muys in de VTM-serie “Lili & Marleen”. Firmin (Dirk Lavrysen) was stadsbediende die volledig onder de sloef lag bij zijn vrouw, Georgette Muys (Camilia Blereau). Hij had een dochter, Vicky, die getrouwd was met Rikki van café “De Lichttoren”. Firmin probeerde altijd te bemiddelen tussen zijn “deftige” vrouw en de bewoners van “De Lichttoren”.

“Lili en Marleen” was een televisieserie op VTM over het wel en wee van de bewoners van café De Lichttoren vanaf de Tweede Wereldoorlog tot aan het einde van de jaren 1960 in Antwerpen. De reeks was gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van Walter Van de Velde. Tien seizoenen en 130 afleveringen lang liep “Lili en Marleen” op VTM.

Foto: SVH