Zie foto’s. Theaterkomedie PRISON PARTY in première

Delen met je netwerk?

Donderdagavond vond in Theater Elckerlyc in Antwerpen de première plaats van PRISON PARTY, een komisch theaterstuk met in de hoofdrol o.a. Kobe Van Herwegen, Sven De Ridder, Ivan Pecnik, Dorien Reynaert, Brik Van Dyck en Linda De Ridder. Heel wat bekende gezichten wilde deze feestelijke voorstelling dan ook niet missen. Bekijk hier het fotoverslag!

Na het succes van de lentevoorstellingen “Proper Lakens” en “Mannen van de Golf” is de Sven De Ridder Company terug met de nieuwe lente-comedy PRISON PARTY.  Deze keer spelen de komische avonturen zich af in de jaren 30 binnen de muren van een gevangenis.

Witteboordcrimineel Herman (Sven De Ridder) en straatboef Larry (Brik Van Dyck) belanden samen in de gevangenis waar hen het leven zuur wordt gemaakt door de cipiers. Wanneer ze het ook nog eens aan de stok krijgen met de tot levenslang veroordeelde gangster Bill, willen ze nog maar één ding: ontsnappen.

PRISON PARTY speelt nog tot en met 31 maart in Theater Elckerlyc in Antwerpen.

Meer info via www.svenderiddercompany.be.

Foto: SVH