Cast nieuwe komedie DE SCHLAGERIJ is bekend

Delen met je netwerk?

Theaterproductiehuis Backstage Producties kondigt met veel enthousiasme de cast aan voor hun nieuwste komedie, geschreven door niemand minder dan Manu Jacobs en Dirk Van Vooren. Regisseur Manu Jacobs mag aan de slag met spetterende namen als Dirk Van Vooren, Evelien Van Hamme, Ianthe Tavernier, Maarten Bosmans en Patrick Onzia.  Deze klucht is te zien van 24 mei tot 16 juni in Theater Elckerlyc.

“Deze nieuwe komedie is een waar festijn waar we ontzettend naar uitkijken,” aldus producent Dirk Van Vooren. “Het is een genot om met deze getalenteerde collega’s het podium te delen en ik kan niet wachten om het publiek te laten lachen, gieren en smullen.”

Regisseur Manu Jacobs voegt toe:  “Het is altijd fijn om te mogen schrijven voor én werken met een ploeg van rasacteurs. Die ploeg hebben we zeker en vast verzameld. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om met hen te gaan werken. Eén ding staat vast: dit wordt een productie “met vlees aan”!”

Inhoud

Wanneer een Vlaamse slager zijn vrouw bedriegt met een Hollandse schlagerzangeres, heeft hij heel wat te verbergen voor het thuisfront en vooral voor de klanten. Niet veel later staat de zangeres voor zijn deur, dus moet onze beenhouwer de hulp inroepen van zijn trouwe huurder op de zolderverdieping om een préparé van goed gekruide leugens samen te stellen.

Het duurt echter niet lang voor de misverstanden zich beginnen op te stapelen en de slagersvrouw gehakt wil maken van haar ontrouwe echtgenoot… De hamvraag wordt dus hoe onze twee heren hieruit zullen redden! 

De Schlagerij gaat in première op 24 mei in Theater Elckerlyc in Antwerpen en belooft een hilarische avond vol intriges en misverstanden.

Info & tickets: www.backstage-producties.be

Foto: Backstage Producties