10de Deluxe-concert voor BART PEETERS

Delen met je netwerk?

Fans zaten na de vorige Deluxe-concertreeks duidelijk te popelen op een vervolg. Na de start van de ticketverkoop vier maand geleden kondigt hij nu al het 10de Deluxe-concert aan in Lotto Arena op donderdag 12 december 2024.

De vorige concertreeks stond garant voor een subliem licht en geluid en ook deze keer wordt alles uit de kast gehaald om er een totaalervaring van te maken. Hier en daar een gastartiest en een koor zal er ook zeker weer bij zijn.

Tussen de opnames voor De Droomfabriek door, werkt Bart aan de samenstelling van een setlist om u tegen te zeggen. Hem kennende is hij daar dag én nacht mee bezig want deze Bart Peeters Deluxe 2024 heeft slechts één concurrent: de vorige editie.

Tickets zijn meteen te koop via www.lotto-arena.be.

Foto: SVH