Zie foto’s. DE VROUW IN HET ZWART gaat feestelijk in première

Delen met je netwerk?

“De Vrouw in het Zwart ”, een nieuw theaterstuk van Loge 10 Theaterproducties, ging donderdagavond groots in première in het Antwerpse Fakkeltheater. Ook heel wat BV’s waren afgezakt naar de Antwerpse binnenstad. Bekijk hier het fotoverslag!

“De Vrouw in het Zwart” veroverde al meer dan 30 jaar de harten op de Londense West End en komt nu naar Vlaanderen. De voorstelling loopt nog tot 31 maart 2024 in het Antwerpse Fakkeltheater. Op het podium staan topacteurs Elias Bosmans en Daan Hugaert en natuurlijk… een ‘vrouw in het zwart’…

Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Susan Hill, belooft “De Vrouw in het Zwart” een meeslepende ervaring te worden. Het verhaal volgt de getroebleerde advocaat Arthur Kipps, gespeeld door Daan Hugaert, terwijl hij een mysterieuze zaak onderzoekt die zijn leven voor altijd zal veranderen. Samen met Elias Bosmans ontvouwt het verhaal zich als een meesterwerk van spanning en emotie.

Bruno Van Heystraeten van Loge10 Theaterproducties: “Dit toneelstuk bewijst hoe je op het theater met heel weinig middelen een ongelofelijk spannend en intrigerend verhaal kan brengen. Twee acteurs spelen alle rollen en houden het publiek constant aan hun lippen. Ik ben ontzettend blij om met deze twee klassebakken te mogen werken aan dit stukje theatergeschiedenis”.

Info & tickets: www.loge10.be

Foto: SVH