Herbekijk #LIKEME THE FINAL CONCERT vanaf 29 maart op Streamz

Delen met je netwerk?

Groot nieuws voor alle fans van #LikeMe! Binnenkort kun je namelijk opnieuw genieten van de allerlaatste show van de populaire Ketnet-reeks. Waan je vanuit de woonkamer in het Sportpaleis en laat je betoveren door dit onvergetelijke spektakel, vol met de grootste hits van #LikeMe. Ontdek daarnaast ook exclusieve interviews en behind the scenes beelden van de hoofdcast, waarin ze terugblikken op hun onvergetelijke #LikeMe-parcours van de afgelopen jaren. Mis deze magische finale niet en beleef #LikeMe The Final Concert binnenkort op Streamz.

Tijdens het grootschalige afscheidsconcert werd de volledige cast herenigd op één van de meest iconische podia van België: het Sportpaleis in Antwerpen. De fans stonden duidelijk te popelen want de vier concerten waren in een mum van tijd uitverkocht. Wie er niet bij kon zijn of de show graag nog eens bekijkt, kan dat vanaf 29 maart op Streamz.

Ook de originele Ketnet-reeks ‘#LikeMe’ is vanaf 29 maart te zien op Streamz. De jeugd van nu heeft door ‘#LikeMe’ kennis gemaakt met de Nederlandstalige klassiekers uit de tijd van hun ouders en weet generaties te verbinden met bewerkingen van heel wat Vlaamse en Nederlandse klassiekers. 

Caro (Pommelien Thijs) woont met haar familie in een dorpje in de Ardennen. Ze heeft een goede vriendengroep en krijgt veel liefde van haar ouders. Wanneer haar mama ziek wordt en behandeling nodig heeft in het ziekenhuis, verhuist Caro naar Antwerpen en schrijft ze zich in aan de middelbare school het SAS. Ze moet opnieuw vrienden maken in de nieuwe school. Doordat ze verlegen is, loopt het contact met haar leeftijdsgenoten niet zo gemakkelijk. Ze kruipt liever weg in haar boeken. Maar al snel maakt Caro nieuwe vrienden, waaronder de sportieve Vince (Maksim Stojanac) en de gevoelige Yemi (Francisco Schuster). De stoere Camille (Camille Dhondt), die verliefd is op Vince, maakt het niet makkelijk voor Caro. Verdere hoofdrollen zijn doorheen de vier seizoenen weggelegd voor Lotte De Clerck, Sali Haidara, Joey Kwan en Danny Dorland.

‘#LikeMe’ is een coproductie van Fabric Magic en Ketnet. Zowel de laatste zaalshow ‘#LikeMe The Final Concert’ als de vier seizoenen van de Ketnet-reeks zijn vanaf 29 maart 2024 te zien op Streamz.

Foto: SVH