4TACT stelt tweede album “Half oem Half” voor

Delen met je netwerk?

De Antwerpse Strangers Tributeband 4TACT is de voorbije jaren druk bezig geweest. Zij toerden door Vlaanderen met het gekende Strangersrepertoire en vulden dit aan met verschillende eigen nummers in uiteraard dezelfde stijl. In 2021 was er de eerste Full cd en zondag werd hun tweede album die de titel kreeg “Half oem Half” voorgesteld. De albumvoorstelling vond plaats in Edegem.

Een mix van eigen liedjes en Strangerspareltjes. 12 Antwerpse songs met een lach en met een traan. “Antwaarpe wereldstad”, “Samen oep vakantie”, “Zedde ni verlegen” en het breekbare “Ik zou ni anders willen”, dat vooral in de theatershows de zaal stil krijgt. Op algemene aanvraag werd het liedje “Menier John” er nog aan toegevoegd dat ter ere van de 90ste verjaardag van Stranger John De Wilde werd gezongen op het Schoon Verdiep. De Strangersmedley mocht ook niet ontbreken. Deze werd op oudejaarsavond op Ment TV gebracht waar 4TACT bij de uitreiking van de Loftrompetten de prijs kreeg voor behoud van cultureel erfgoed. “Half oem Half” een album die elke liefhebber van de Antwerpse muziek moet hebben.

Info: www.4tact.be

Foto: 4TACT