LYNN VAN DEN BROECK in “Special Forces” op VTM

Delen met je netwerk?

Lynn Van den Broeck, Jan Bakelants en Gers Pardoel gaan fysiek en mentaal all-in in Special Forces

Bloed. Zweet. Tranen. Dat is wat ex-wielrenner en analist Jan Bakelants, muzikant en rapper Gers Pardoel en de veelzijdige actrice Lynn Van den Broeck te wachten staat in het nieuwe seizoen van Special Forces dat binnenkort van start gaat bij VTM. In de bush van Zuid-Afrika laat Gers zijn bekende bagagedrager thuis, is er geen plek voor de koersfiets van Jan en gooit ook Lynn de scripts volledig overboord. Samen met onder andere intensivist Geert Meyfroidt, presentatrice en actrice Nora Gharib en Anderlecht-icoon Olivier Deschacht wagen ze zich aan de zwaarste opleiding ter wereld. Wie doorstaat de meest genadeloze en slopende uitdagingen van de Special Forces? Wie gaat fysiek en mentaal tot het uiterste? En wie haalt het einde van deze loodzware opleiding? De namen van de overige vijf rekruten worden later bekendgemaakt maar één ding is nu al zeker: 11 Bekende Vlamingen stappen volledig uit hun comfortzone en laten zich zien als nooit tevoren. 

Lynn Van Den Broeck: “Ik ben iemand die moeite heeft met falen. Ik zal niet snel zeggen: ‘nu laat ik het erbij’. Zeker niet als ik het gevoel heb dat ik nog niet alles uit de kan heb gehaald. Ik zal echt proberen om, als ik de bodem voel, te kijken of ik daar nog ietsje onder kan. Ik ga niet meteen stoppen als ik de bodem zie, ik moet hem toch eerst echt hard voelen. Ik ben geen opgever.”

Nieuw seizoen binnenkort te zien bij VTM

Foto: SVH