In beeld. Première ONZE PIET IS NE KWIET in Antwerpse Play Zuid

Delen met je netwerk?

Vrijdagavond ging “Onze Piet is ne kwiet” in première in de Antwerpse Play Zuid, onder het goedkeurend oog van prins Laurent. Ruud De Ridder en Nicole De Ridder staan terug op de planken. Na meer dan 4 jaar na hun laatste optreden brengen zij het echt Antwaarps theater opnieuw tot leven. Komedie, van het echt Antwaarps theater, in een productie van Paljas Theaterproducties.

“Onze Piet is ne kwiet”, is een stuk geïnspireerd en gebaseerd op eerder werk uit het omvangrijke oeuvre van Ruud.

Naast Ruud en Nicole maken Anke De Ridder en Patrick Onzia de cast compleet. Voor hen beiden is de comeback van het echt Antwaarps theater een volkomen onverwacht gegeven, maar ze waren snel om te vertellen dat het hun bijzonder veel genoegen deed om met Ruud en Nicole de vertrouwde sfeer van het echt Antwaarps theater weer naar het publieke te kunnen brengen.

“Onze Piet is ne kwiet” is een komedie zoals alleen het echt Antwaarps theater die kan brengen, knotsgekke situaties, grappige verwarringen en spitse dialogen.

Twee vrouwen raken met mekaar in gesprek op de fitness en ontdekken dat ze in hetzelfde appartementsgebouw wonen. Een uitnodiging voor een etentje bij één van hen volgt al snel. Zo kunnen ze de wederzijdse partners ook leren kennen. Maar is dat wel verstandig? Worden er vriendschappen voor het leven gesloten? Verrijkt dat mekaars leven? Nee! Nee! Nee!!! Want onze Piet is ne kwiet en laat alles in het honderd lopen.

De voorstellingen lopen nog tot 20 april 2024 in Play Zuid, Vlaamsekaai 81/83, 2000 Antwerpen.

Info & TICKETS: www.echtantwaarpstheater.be

Foto: SVH