ASSISEN LIVE DE KOTMOORD – Vanaf 19 april in Antwerpen, Gent en Hasselt

Delen met je netwerk?

‘Assisen Live’ wordt geregisseerd door niemand Filip Peeters. Deze assisenzaak Assisen Live – De Kotmoord – zal weer voor de nodige spanning zorgen in de theaterzaal. Deze nieuwe theaterproductie brengt een volledig nieuwe cast met een indrukwekkende line-up van namen met Sien Eggers, Carry Goossens, Jonas Leemans, Leonce Peeters, Nona ’t Jolle, An Miller en Ini Massez. 

Vanaf 19 april 2024 kan het publiek weer de assisenzaal betreden voor een gloednieuw proces, doordrenkt met geheimen, intriges en een web van leugens dat langzaam ontrafeld wordt door de scherpe geesten van advocaten, rechters en het publiek als ambitieus lid van de jury. ASSISEN LIVE – De Kotmoord  is te zien van 19 april tot en met 16 juni in Theater Elckerlyc te Antwerpen, Trixxo Hasselt en Capitole Gent. Deze voorstelling is een samenwerking met Play.

Info & tickets: www.backstage-producties.be

Productie: Backstage Producties

Foto: Backstage producties