Dubbel Plezier met HUGO: Boek en LP lancering op 18 mei in Waasland Shopping

Delen met je netwerk?

Op vrijdag 17 mei verrast Hugo zijn fans met een dubbele traktatie: de release van zijn langverwachte dubbel-LP “Dromen” en het ontroerende boek “Leven Voor Twee”. De LP, uitgebracht op een prachtige dubbel elpee met een exclusieve bonustrack, biedt een unieke luisterervaring voor muziekliefhebbers. Tegelijkertijd vertelt het boek “Leven Voor Twee” het aangrijpende verhaal van Hugo’s geliefde Colleke en de emotionele nasleep van haar overlijden.

Met beide uitgaven gepland rond 15 mei, is het de perfecte timing voor fans die reikhalzend uitkijken naar deze nieuwe toevoegingen aan Hugo’s repertoire.

Op zaterdag 18 mei krijgen fans de kans om Hugo persoonlijk te ontmoeten bij Standaard Boekhandel in Waasland Shopping, waar hij tussen 16:00 en 17:00 uur aanwezig zal zijn om exemplaren van zijn boek en dubbel-LP te signeren. Mis deze unieke gelegenheid niet om de veelzijdige wereld van Hugo te ontdekken en een glimp op te vangen van de creatieve geest achter deze bijzondere projecten!

Waar? Kapelstraat shop 66 – 9100 SINT-NIKLAAS

Foto: SVH