FILIP PEETERS gaat volledig naakt in Het Perfecte Plaatje

Delen met je netwerk?

Voor sommigen de meest gevreesde opdracht, voor anderen dan weer de opdracht waar ze het meest naar uitkeken: naaktfotografie. In aflevering 3 krijgt elke fotograaf een professioneel naaktmodel voor zijn of haar lens om te fotograferen in het thema van de 7 hoofdzonden. De gezichtsuitdrukkingen van de kandidaten zijn verdeeld als Manu de opdracht voorstelt, maar één fotograaf kan zijn enthousiasme alvast moeilijk onder stoelen of banken steken. Filip Peeters ziet het duidelijk helemaal zitten, al lijkt hij de opdracht niet helemaal begrepen te hebben…

Voor het zover is, trekken de kandidaten eerst richting het maatwerkbedrijf Mivas in Lier. Daar krijgen ze de hulp van topfotograaf Lieve Blancquaert voor een snelcursus documentaire fotografie. De jury verwacht een foto waar de human interest duidelijk af te lezen valt. Ze zullen hun best moeten doen want op het einde van de aflevering zal één fotograaf de wedstrijd moeten verlaten.

Het Perfecte Plaatje, elke zaterdag om 21u15 op Play4 en op GoPlay.

Foto: SVH