CAMILLE verovert Oostende met de exclusieve Magie-zoektocht aan zee

Delen met je netwerk?

Toerisme Oostende vzw en Gracia Live slaan de handen in elkaar en werken in het kader van de Camille Magie-tour aan zee in Kursaal Oostende een unieke zoektocht uit in de Stad aan Zee. De gratis zoektocht loopt van 9 mei tot 18 augustus en daagt superfans uit om tien vragen te beantwoorden over de Vlaamse popster en letters te verzamelen in het centrum van Oostende. Die letters vormen de sleutel tot de hoofdvraag ‘Wat is Camille haar favoriete museum in Oostende’ en geeft een deelnemer de kans om Camille tijdens haar show in Kursaal Oostende persoonlijk te ontmoeten.

Vanaf donderdag 9 mei tot zondag 18 augustus kunnen jong en oud zich wagen aan de gratis Camille Magie-Zoektocht aan zee. Het initiatief van Toerisme Oostende vzw en Gracia Live daagt, in aanloop naar Camilles Magie-Tour in Kursaal Oostende op 20 & 21 juli en 17 & 18 augustus, superfans uit om hun kennis te testen over de nummers en het leven van de Vlaamse zangeres. Aan de hand van de antwoordmogelijkheden die verspreid liggen over tien handelszaken in centrum Oostende kunnen deelnemers letters verzamelen. Met die gevonden letters komen ze te weten wat Camille haar favoriete museum is in de stad én maken ze kans op tickets voor het hele gezin (tot max. 6 personen) inclusief een meet & greet tijdens haar show in Kursaal Oostende op zondag 18 augustus om 10.00 uur.

Om kans te maken op deze exclusieve hoofdprijs dien je als deelnemer het zoektochtformulier in te vullen en in te leveren aan de balie van Toerisme Oostende (Monacoplein 2) vóór 12 augustus. De gelukkige winnaar wordt persoonlijk via e-mail gecontacteerd op maandag 12 augustus.

De zoektocht is vanaf 9 mei gratis verkrijgbaar bij Toerisme Oostende vzw, de deelnemende handelszaken of via www.visitoostende.be en loopt tot zondag 18 augustus 2024.

Foto: SVH