DE MUZIEKSHOW – Wil jij dit heerlijke muziekshow bijwonen?

Delen met je netwerk?

Op donderdagavond 18 Juli 2024 gaat in “De Kaasboerin” te Mol/Postel de 2de tv-opname door van “de Muziekshow”.

30 Vlaamse artiesten maken hun opwachting en U kan deze opname bijwonen vanaf de eerste rij Luc Steeno, Dominique, Yves Segers, Matthias Lens, Eveline Cannoot, Thomas Julian & Salim Seghers zullen alvast hun nieuwste single brengen.

“We willen uiteraard graag nieuwe artiesten lanceren maar rekenen tevens op de “bekende namen”. Verder zijn we zeer blij met de ondersteuning van CNR Records en Kontrimo (Michel Van den Brande). Hopelijk kunnen we met dit programma de Vlaamse muziek terug wat leven in blazen en achter de schermen de studio Manhatten “10 Om Te Zien” sfeer van weleer terug creëren. Ondertussen lopen er onderhandelingen met Ment-tv, Eclips-tv, tv-Oost en Tv-Oranje i.v.m. uitzendingen op tv. Zodra de eerste afleveringen gemonteerd zijn zal het programma beoordeeld worden en hieruit kunnen deals voortvloeien. Vanaf maandag 1 juli 2024 is “De Muziekshow” sowieso wekelijks te bekijken op het YouTube-kanaal en op de website www.demuziekshow.be. Het digitale tijdperk evolueert enorm en dat het programma ten alle tijden en overal door iedereen bekeken kan worden is daarom heel belangrijk”, aldus de organisatie.

Eerste 4 opnamedata & locaties:

Donderdag 13 juni 2024 tussen 20u en 23.45u         

Donderdag 18 juli 2024 tussen 20u en 23.45u

De Kaasboerin, Eerselseweg 99, 2400 Mol/Postel (B)

Donderdag 12 september 2024 tussen 20u en 23.45u

Donderdag 10 oktober 2024 tussen 20u en 23.45uGasthof Delicia, Visésteenweg 226, 3770 Zichem-Zussen-Bolder/Riemst (B)

Reserveer uw plaatsen via: demuziekshow@telenet.be

Foto: SVH