Cast DE SCHLAGERIJ is helemaal klaar voor de laatste rechte lijn naar de première

Delen met je netwerk?

Theaterproductiehuis Backstage Producties nodigde de pers uit om aanwezig te zijn bij de open repetitie van hun nieuwste komedie, “De Schlagerij”. Ze kregen een exclusief kijkje achter de schermen om zo de voorbereidingen voor deze hilarische voorstelling van dichtbij te volgen.

Regisseur Manu Jacobs zorgde voor een fijne vooruitblik richting de premièrevoorstelling op 26 mei: “De vierde repetitieweek is altijd een fijne week. Het werk van de laatste drie weken komt nu samen voor we gaan monteren met techniek. We amuseren ons alvast enorm!”.

De cast van “De Schlagerij” bestaat uit bekende namen als Dirk Van Vooren, Evelien Van Hamme, Ianthe Tavernier, Maarten Bosmans en Patrick Onzia. Geschreven door niemand minder dan Manu Jacobs en Dirk Van Vooren, belooft deze klucht een heerlijke belevenis te worden voor het publiek.

De Schlagerij gaat in première op 24 mei in Theater Elckerlyc in Antwerpen en belooft een hilarische avond vol intriges en misverstanden.

Tickets en info: www.backstage-producties.be

Foto: Backstage Producties