STAN VAN SAMANG zijn nieuwe plaat is er! ‘Uit Liefde Voor Muziek’ is nu beschikbaar

Delen met je netwerk?

De passage van Stan Van Samang bij Liefde Voor Muziek gaat wederom niet onopgemerkt voorbij. De reacties zijn zo lovend dat de zanger en Universal Music Belgium  besloten om ook deze keer een album op de markt te brengen met alle liedjes van Stan uit deze jubileumeditie van het populaire TV-programma. Het album is vanaf nu te beluisteren via alle streamingdiensten en is fysiek te koop.

‘Uit Liefde Voor Muziek’ wordt aangevuld met liedjes uit Stan zijn nieuwe Nederlandstalige album ‘Vadertaal’. De release van deze nieuwe plaat staat eind dit jaar gepland. Fans herkennen de twee voorbije zomersingles ‘Alles’ en ‘Alles behalve tijd’, maar er staat ook een gloednieuwe beklijvende song op de plaat als teaser: ‘Los’.

TRACKLIST
1.⁠ ⁠Horen, Zien En Zwijgen – Uit Liefde Voor Muziek
 2.⁠ ⁠Strangers – Uit Liefde Voor Muziek
 3.⁠ ⁠De Tegenpartij – Uit Liefde Voor Muziek
 4.⁠ ⁠Ratata – Uit Liefde Voor Muziek
 5.⁠ ⁠Uh Huh – Uit Liefde Voor Muziek
 6.⁠ ⁠Slapeloosheid – Uit Liefde Voor Muziek
 7.⁠ ⁠Believer – Uit Liefde Voor Muziek
 8.⁠ ⁠Een Ster – Uit Liefde Voor Muziek
 9.⁠ ⁠Bal Aan De Voet – Uit Liefde Voor Muziek
10.⁠ ⁠Alles
11.⁠ ⁠Alles Behalve Tijd
12.⁠ ⁠Los – Uit Vadertaal

Foto: SVH