Nieuwe single: PIETER JAN DE PAEPE & LOTTE STEVENS – “We vieren de liefde”

Delen met je netwerk?

Komende zomer staan Pieter Jan De Paepe en Lotte Stevens, twee van Vlaanderens strafste stemmen, samen op de planken in de grootse musicalproductie ‘Jeanne d’Arc’ op het domein van Kasteel de Merode in Westerlo. Pieter Jan vertolkt nobelman/ridder Jean de Metz en Lotte zal in de huid kruipen van de iconische Franse oorlogsheldin.

Op een prachtige tekst van Jelle Cleymans en muziek van Sam Gevers, brengen Lotte Stevens & Pieter Jan De Paepe nu al het meeslepende Nederlandstalige pareltje ‘We vieren de liefde’ uit, dat ze ook in de musical zullen brengen.

Pieter Jan De Paepe – Lotte Stevens

De veelzijdige Pieter Jan De Paepe is frontman bij zijn eigen Deep Purple tributeband Made in Purple, zanger/gitarist bij de Spaanstalige rockband Idiomás en blies afgelopen zomer nog iedereen omver als Pater Damiaan in de gelijknamige, gelauwerde musical van Historalia aan de basiliek van Scherpenheuvel. 

Actrice en zangeres Lotte Stevens is naast superheldin Mega Mindy, ook musicalster en schitterde al in grote producties als ‘Evita’, ‘Rubens’, ’40-45’ en ‘Red Star Line’. De veelzijdige Pieter Jan De Paepe is

‘We vieren de liefde’ van Pieter Jan De Paepe en Lotte Stevens is nu beschikbaar via alle bekende muziekplatformen.

Foto: SVH