Documentaire over ARNO HINTJENS

Delen met je netwerk?

Vandaag zou Arno Hintjens – rockicoon van de Belgische muziekscene – 75 kaarsjes uitgeblazen hebben, een dag om niet zomaar voorbij te laten gaan. Om ditte vieren is er vanaf 18 september 2024 de documentaire Arno: Rock ‘n’ Roll Godverdomme, een hulde aan Arno door Kristof ‘DJ 4T4′ Michiels, voormalig lid van ’t Hof van Commerce. 

Een filmportret van de Belgische belichaming van Rock & Roll: puur, onomwonden en met de nodige dosis humor. Een man met vele gedaantes die zich in de muziekscene en op het witte doek heeft laten gelden en tot een heus boegbeeld is uitgegroeid. Prince des moules, Lonesome Zorro of gewoon Le plus beau, Arno ís rock ‘n’ roll, godverdomme!

Hier kan je alvast de trailer van deze met muziek doorspekte docu ontdekken, die Arno héél even weer tot leven wekt. 

Synopsis: De documentaire toont Arno zoals hij echt was: zijn humor, sociaal engagement, surrealisme en puurheid. Het leven, het verleden en de vergankelijkheid, allemaal in zijn eigen woorden, dynamisch gemonteerd in een diepgaande trip met veel, heel veel muziek. Rock ’n’ Roll Godverdomme!

Arno: Rock ‘n’ Roll Godverdomme wordt mede mogelijk gemaakt met de steun van stad Oostende en wordt verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD) die de film vanaf 18 september 2024 in de Belgische bioscoopzalen brengt.

Foto: SVH