Internationale komiek JAN VAN DYKE gaat “Open en Bloot”

Delen met je netwerk?

Jan Van Dyke laat zich omringen door Goele De Raedt en Kobe Van Herwegen – vanaf mei 2025 in de Rode Zaal van het Antwerpse Fakkeltheater.

Internationale komiek Jan Van Dyke die successen boekte in showtempels zoals het ‘Lido’ in Parijs, ‘Sporting Club Monte Carlo’ en twee seizoenen geleden nog schitterde in een fenomenale “De Show van m’n Leven” brengt een nieuwe comedy show: OPEN & BLOOT. De ambitie van Jan is om op regelmatige basis het publiek te verrassen met een eigen creatie, gebaseerd op de komische expertise en ruim bewezen podium skills van Jan Van Dyke. Deze keer kiest hij meteen voor een inspirerende samenwerking tussen verschillende generaties met creatieve duizendpoten Goele De Raedt en Kobe Van Herwegen. 

Jan blikt enthousiast vooruit op deze nieuwe creatie: “OPEN & BLOOT brengt – in een vernieuwend broekzakformaat – de wereld van glamour &  glitter tot leven. Een eigenzinnige theatervoorstelling als ode aan de gulle lach. Sprankelend als champagne, onbegrensd plezier. “

KORTE INHOUD – OPEN & BLOOT

Twee generaties geven zich volledig open en bloot in een wereld van contrasten : vroeger en nu, vandaag en morgen. Elke aanleiding is goed genoeg om met spitse sketches, vrolijke liedjes en onverwachte wendingen een flitsende comedy-show op U los te laten. JAN VAN DYKE, GOELE DE RAEDT, KOBE VAN HERWEGEN samen op één podium. Hun persoonlijkheden en hun alter-ego’s in hilarische sketches zorgen voor vuurwerk.

CREATIEF TEAM
Auteur & regie: Jan Van Dyke
Productiemanager: Bart Vandersmissen

OPEN & BLOOT is te zien in de Rode Zaal van het Antwerpse Fakkeltheater vanaf woensdag 29 mei tot en met 22 juni 2025. 

Tickets zijn vanaf woensdag 29 mei 2024 ter beschikking op www.fakkeltheater.be

Foto: Jan Van Dyke Producties