Nieuwe single voor JÉRÉMIE VRIELYNCK – “Waarheid, Durven of Doen”

Delen met je netwerk?

Na successvolle hits als ‘Liesje Leerde Lotje Lopen’, ‘La maison de ma tante’ en ‘Barbaras Rhabarber’ zou Waarheid, Durven of Doen van Jérémie Vrielynck wel eens de volgende single kunnen zijn die viraal gaat. “Als kind was het spel ‘Waarheid, durven of doen’ één van mijn favorieten. Het was dé manier om je eerste kus te krijgen of om simpelweg veel plezier te hebben met vrienden,” zegt Jérémie met een glimlach.

Na ‘Bliksemsnel’, zijn negende Nederlandstalige top 10-hit in De Vlaamse Top 30, pakt Jérémie Vrielynck nu uit met een nieuwe, verfrissende en eigentijdse single. Een liedje dat gegarandeerd de zomer zal veroveren en ongetwijfeld op repeat zal staan bij velen. De radiovriendelijke oorwurm ‘Waarheid, Durven of Doen’ zou misschien wel eens voor dé grote doorbraak kunnen zorgen bij het publiek, dat hem de komende maanden uitgebreid aan het werk kan zien als één van de hoofdrolspelers in de spektakel-musical ’14 – 18’.

Na ‘Kom Je Uit De Hemel Vallen’, zijn meest gedraaide song en een nummer dat hij uitbracht met Kimberly Fransen, pakt Jérémie Vrielynck deze zomer uit met Waarheid, Durven of Doen, naar het aloude spelletje dat hij speelde als kind en dat nog steeds razend populair is.

“Ik ben eerder het type dat altijd gaat voor ‘doen’. Als ik terugdenk aan vroeger, weet ik dat ik mij er keihard mee heb geamuseerd. Net zoals zovelen diezelfde ervaring meteen gaan herkennen of nog moeten meemaken, want het spel wordt nog vaak gespeeld op de speelplaats, op pleinen of kampen. Het is mijn positieve ervaring die ik heb neergeschreven in een song die inderdaad lekker fris, eigentijds en heel catchy klinkt.“

“Ik vind het altijd fijn wanneer je liedjes kan maken over leuke onderwerpen die mensen aanspreken. Op TikTok zou Waarheid, Durven of Doen wel eens snel viraal kunnen gaan. We hebben het er niet opzettelijk voor gedaan, maar het is een verdomd straf refrein, al zeg ik het zelf.”

“Sociale media hoort erbij als artiest, maar was lange tijd niet echt mijn ding. Met deze nieuwe single merk ik dat ik het geweldig vind om creatief te zijn en leuke video’s te maken. De likes en shares stromen binnen, en dat geeft me enorm veel energie.”

Mis deze catchy en vrolijke track niet en laat je meevoeren door de nostalgie en het plezier van vroeger!

Het spel begint: dus zeg me, wat wil je?

Waarheid, Durven of Doen

De nieuwe single Waarheid, Durven of Doen van Jérémie Vrielynck verscheen op JV Records en is vanaf nu digitaal beschikbaar op o.a. Spotify.

Foto: SVH