Met ‘Love is Love’ hult JESSY het Vlaanderen Muziekland podium van Aalst in de regenboogkleuren

Delen met je netwerk?

Er is veel te vieren in Aalst op donderdag 11 juli 2024. Niet alleen strijkt de Vlaanderen Muziekland-caravaan, samen met presentatoren Katja Retsin, Sverre Denis en Maksim Stojanac, er neer op de Vlaamse feestdag, ook Jessy (Mackenzie) is van de partij. Zij geeft het startschot voor de countdown naar het kleurrijkste feest van Vlaanderen, de Antwerp Pride, met een bijzondere stunt. 

HET PRIDE-ANTHEM
Jessy, bekend van de 90’s hitformatie ‘The Mackenzie featering Jessy’, kondigt met trots de release aan van haar nieuwste single ‘Love is Love’. De krachtige song is gecreëerd als anthem voor de Antwerp Pride en viert inclusiviteit, liefde en acceptatie voor iedereen, ongeacht genderidentiteit of seksuele oriëntatie. Waarden die dus perfect overeenkomen met het kleurrijke festival. Jessy brengt het nummer live en in primeur tijdens Vlaanderen Muziekland op de Grote Markt van Aalst op donderdag 11 juli 2024. 

In ‘Love is Love’ brengt Jessy een boodschap van eenheid en respect, waarbij ze benadrukt dat liefde geen grenzen kent. Het nummer nodigt iedereen uit om diversiteit te omarmen en te vieren, en is een ware viering van de menselijke verbinding in al zijn vormen.

Met dit nummer wil ik de wereld laten zien dat liefde universeel is en dat iedereen het verdient om geliefd en geaccepteerd te worden voor wie zij zijn,” zegt Jessy. “Antwerp Pride is het perfecte moment om deze boodschap te delen en ik hoop dat ‘Love is Love’ mensen inspireert om trots te zijn op zichzelf en op elkaar.De song is ook een oproep om minder snel te oordelen en veroordelen. We zijn allemaal uniek én verbonden.”

Het optreden van Jessy op Vlaanderen Muziekland wordt extra spectaculaire gemaakt door Lola McQueen. Het alter ego van Alexander Decrans, bekend van ‘Belgium’s Got Talent’ en ‘Make Up Your Mind’, is achtergronddanseres tijdens het optreden. Zelf is ze doof geboren en zal het nummer dankzij gebarentaal beschikbaar maken voor letterlijk iedereen. Nieuwsgierigen zijn welkom op donderdag 11 juli 2024 op de Grote Markt van Aalst om het live mee te maken. De uitzending van Vlaanderen Muziekland is op Pickx+ te bekijken op woensdag 24 juli 2024 om 21u00. Bij een bijzondere song hoort natuurlijk een bijzondere videoclip, die binnenkort ook op Pickx+ te zien zal zijn. 

“We zijn ontzettend trots op Jessy dat ze geen seconde moest nadenken om met deze thematiek aan de slag te gaan. Muziek werkt verbindend zoals niets anders dat kan. En daar hebben we echt nood aan, verbinding. Dat we het Vlaanderen Muziekland-podium gebruiken om het nummer aan het grote publiek voor te stellen, is een evidentie. We zullen dit nummer bij onze zenders maximaal ondersteunen. Het aftellen naar de kleurrijkste live uitzending van het jaar is hiermee begonnen.” zegt Krijn Jonckheere, Head of Media bij Proximus.

Antwerp Pride gaat door in het centrum van Antwerpen van 7/08 tot 11/08, en Jessy zal ‘Love is Love’ live uitvoeren tijdens de opening en closing van het festival. 

Foto: bekendvlaanderen.be