Extra shows hitmusical GREASE in Gent en Hasselt

Delen met je netwerk?

Vanaf 12 september 2024 in Antwerpen, Hasselt en Gent

Hoewel de piek pas na de zomer voorspeld wordt, sluipt het Greasevirus nu al Vlaanderen binnen. Paniek hoeft er zeker niet te zijn, want na de eerste meldingen van jeukende dansbenen, een zonnig humeur, dromen over zwoele zomernachten en een onstuitbare drang naar strakke jeans, leren jekkers, brylcream en popcorn,werden de nodigemaatregelen getroffen om iedereen van z’n broodnodige injectie Grease te kunnen voorzien.

Naast de eerder aangekondigde voorstellingen van de nieuwe, Vlaamse versie van de hitmusical Grease in Antwerpen, Gent en Hasselt, staan er nu al extra shows van deze onverwoestbare feelgood klassieker gepland in Capitole Gent (za 5 oktober – 15u) en Trixxo Theater Hasselt (za 12 oktober – 15u).

Met o.a. Tinne Oltmans en Danny Dorland als droomkoppel Sandy & Danny, Ruth Beeckmans als Miss Lynch, Lauren De Ruyck als de ruige Rizzo, Pieter Casteleyn als Kenickie en Thomas Van Goethem als Vince Fontaine, ben je alvast verzekerd van een fantastische en doeltreffende Greasekuur tegen deze hardnekkige, maar goedaardige microbe.

Grease staat garant voor een avond topamusement vol humor, sprankelende dans en heerlijke muziek. Het romantische verhaal van Sandy en Danny, en natuurlijk onsterfelijke hitsingles alsYou’re The One That I Want, Hopelessly Devoted To You, Summer Nights en Sandy, in deze swingende productie gebracht in heerlijke Nederlandstalige versies, doen het publiek nog steeds dromen.

Deze meeslepende feelgood klassieker wil je dan ook niet missen, dus let’s go together en bestel nu je tickets via www.greasemusical.be

Foto: bekendvlaanderen.be