JETTIE PALLETTIE stopt ‘Que Sera Mi Vida’ in een feestelijk Nederlandstalig jasje met een knipoog naar ‘Crazy Frog

Delen met je netwerk?

Geen feestje zonder Jettie Pallettie, wereldberoemd in Vlaanderen met haar versies van o.a. ‘Ik Zit In Een Cafeetje’, ‘Hey Knul’ en ‘Hopeloos’. Samen met topproducer Waylon van der Heijden stak ze de Gibson Brothers-klassieker ‘Que Sera Mi Vida’ uit 1979 in een feestelijk Nederlandstalig jasje. Met plezier reisde de populaire Jettie Pallettie af naar de Goldfinger-studio’s aan de Spaanse Costa del Sol. Naast het eigentijdse meezinggehalte herken je ook de wereldberoemde ‘Axel F’-tune die je nog nog kent van de Crazy Frog of uit de Beverly Hills Cop-films van Eddy Murphy. Sinds begin juli is deze laatste één van de meest opgevraagde films op Netflix waardoor de tune helemaal ‘hot’ is en Jettie Pallettie haar ‘Que Sera Mi Vida’-versie actueler klinkt dan ooit. “Ik hou van feestjes. Dat voel je als ik op het podium sta, maar dat merk ik ook omgekeerd. In die liedje draait het om het gezellig samenzijn met vrienden, dikke ambiance, meezingen en genieten van het moment. De echte feestbeesten kunnen helemaal los gaan en lekker meedansen op een discoklassieker die nog steeds bijzonder populair is. Dit is een liedje waarop je niet kan blijven stilstaan. Lekker de beentjes losgooien of keihard uit je dak gaan. Hoe dan ook is het inderdaad een feelgood oorwurm. Eentje die je makkelijk kan draaien op de feestjes, maar die ook geweldig klinkt en vraagt om gedraaid te worden op radio. Laat het feestje maar losbarsten”, zegt Jettie Pallettie enthousiast. 

Met de release van haar nieuwe single ‘Que Sera Mi Vida’ breken er voor Jettie Pallettie weer nieuwe tijden aan. “De laatste weken lag Jettie met een voetoperatie in de lappenmand, maar het herstel verloopt prima. Ik ben klaar om er weer in te vliegen en veelvuldig af te reizen naar Vlaanderen. Ik voel me er altijd zo welkom, zo ‘thuis’ en zo gesteund door de vele lieve mensen die steeds van de partij zijn. Na al die jaren zijn er heel wat Vlaamse collega-artiesten echte vrienden geworden. Ik wil hen bedanken, net als mijn fans, voor de vele lieve berichtjes die Jettie Pallettie heeft gekregen de laatste weken. Met de nieuwe single zijn we meer dan ooit klaar om er weer in te vliegen.”

De nieuwe single ‘Que Sera Mi Vida’ van Jettie Pallettie verscheen op JP Productions en is nu digitaal beschikbaar. 

Foto: bekendvlaanderen.be