EMMA BALE stelt met trots haar tweede ep in een drieluik voor: ‘3.2’

Delen met je netwerk?

EMMA BALE kondigt met trots haar nieuwe ep ‘3.2’ aan, het tweede deel van een ambitieus drieluik dat haar persoonlijke en muzikale groei symboliseert. Emma zit zelf met plezier aan het stuur, en dat merk je in zowel de muziek als de artistieke visie.

drie talen, drie singles

In deze ep staat het nummer 3 opnieuw centraal, met drie nieuwe singles in drie verschillende talen. Het engelen getal 3, vaak in duo of trio, is verbonden met optimisme, creativiteit en intuïtie. Het moedigt aan om plannen in actie te zetten, te geloven in je voorgevoel, je persoonlijke kracht de leidraad te laten zijn en na te denken over je keuzes. 

Na de leadsingle ‘ogen dicht’ volgt nu het dromerige ‘orange tree’, een lied dat een zomergevoel oproept en je uitnodigt om te dansen, te zingen en verliefd te worden.

kortfilm

Net zoals bij de eerste ep ‘3.1’, maakte Emma Bale opnieuw een filmisch droomwerkje als visuele begeleiding van de muziek. Deze kortfilm brengt Emma’s muziek tot leven, samen met het Antwerpse duo Studio Alfons schept Emma een zorgeloze zomerwereld met een eindeloos verlangen naar het zuiden van Frankrijk.

een drieledig muzikaal project

Emma’s drieluik van ep’s, gezongen in drie verschillende talen – Nederlands, Frans en Engels – wordt later gebundeld tot een album waarin het getal ‘3’ opnieuw een symbolische rol speelt. De bijbehorende videoclips bevatten telkens een vlecht, wat staat voor jeugd, schoonheid, kracht en de drieledigheid van het project. ‘Ik geloof nu echt in mezelf en ben supertrots op de muziek die ik maak. Dit is voor mij een groter succes dan eender welke gouden plaat.’

Foto: bekendvlaanderen.be