In beeld. Musical LEGALLY BLONDE in première

Delen met je netwerk?

Gisteravond ging de feel good musical “Legally Blonde” in première in de Antwerpse Stadsschouwburg. Met o.a. Helle Vanderheyden, Jo Hens, Loes Van den Heuvel, Line Ellegiers, Ivan Pecnik,  Lars Cuynen en een 14-koppige live band. “Legally Blonde” is te zien van 10 tot 26 februari in de Stadsschouwburg Antwerpen en van 17 tot 19 maart in het Trixxo Theater Hasselt. 

“Legally Blonde” vertelt het verhaal van Elle Woods (Helle Vanderheyden), een jonge studente die hopeloos verliefd is op haar liefje Warner (Jo Hens) en besluit om hem overal naartoe te volgen. Wanneer Warner het uitmaakt om een studie Rechten te volgen, kan Elle niets anders doen dan… ook Rechten te gaan studeren! Tegen alle vooroordelen in probeert ze het te maken als advocate: een roze goudvis in een wereld vol haaien, met Professor Callahan (Ivan Pecnik) als meest bloeddorstige. Gelukkig leert ze vele vrienden kennen waaronder kapster Paulette (Loes Van den Heuvel), Brooke (Line Ellegiers) en Emmett (Lars Cuynen), en helpt chihuahua Bruiser haar over alle obstakels heen. Een hilarische feelgood musical, mét 14-koppig live orkest en… mét chihuaha! Manu Jacobs is regisseur van dienst. 

Info & tickets: www.aufondproducties.be 

“Legally Blonde, De Musical” is een productie van AuFond Producties, een nieuwe en energieke actor in het Antwerpse cultuurlandschap.

Foto: SVH