Zie foto’s. DRIE DOZIJN RODE ROZEN in première

Delen met je netwerk?

“Drie Dozijn Rode Rozen”, een nieuw theaterstuk van Loge 10 Theaterproducties, ging donderdagavond feestelijk in première in het Antwerpse Fakkeltheater. Het is al de 35ste productie van het theatergezelschap. Ook heel wat BV’s waren afgezakt naar de Scheldestad. Bekijk hier het fotoverslag!

In 2023 is het exact 70 jaar geleden dat de eerste Vlaamse televisie-uitzending plaatsvond.

Het hoogtepunt van die uitzending was de opvoering van het toneelstuk “Drie Dozijn Rode Rozen”.

Ter gelegenheid van de verjaardag van de Vlaamse televisie, steekt Loge10 Theaterproducties dit stuk in een nieuw jasje. Zo is het publiek niet alleen getuige van het stuk zelf maar beleeft het eveneens de spanning en de mistoestanden in de tv-studio van toen. Een spannende en grappige kijk voor en achter de schermen van een mijlpaal in de Vlaamse televisiegeschiedenis maar vooral een dolle komedie vol onverwachte wendingen, misverstanden en kleurrijke personages.

Het verhaal:

Het vuur tussen Marie-Louise en André Vérand is volledig gedoofd. André werkt te hard en Marie-Louise mist avontuur en romantiek in haar leven. Tot er drie dozijn rode rozen worden geleverd samen met een romantisch kaartje van een mysterieuze aanbidder…

Marie-Louise begint weg te dromen van een onbekende minnaar tot groot ongenoegen van André.

Het kaartje was immers bestemd voor iemand anders dan zijn eigen vrouw…

Cast: Daan Hugaert, Marc Stroobants, Andrea Croonenberghs en Ann De Winne.

Regie: Bruno Van Heystraeten
Auteur: Gebaseeerd op de tekst van Aldo De Benedetti.

Nog tot 2 april speelt “Drie Dozijn Rode Rozen” in het Fakkeltheater in Antwerpen.

Info & tickets: www.loge10.be

Foto: SVH