Verrassende familiemusical RAPUNZEL gaat in première (videoverslag)

Delen met je netwerk?

Op zondag 26 maart ging in Stadsschouwburg Antwerpen de familiemusical ‘Rapunzel’ in première. Naast open doekjes voor o.a. powervrouwen Helle Vanderheyden (Rapunzel), Sandrine Van Handenhoven (heks), Jasmine Jaspers (prinses) en Liv Van Aelst (koningin), een hilarische Walter Baele (koning), twee doldwaze “paarden” en een aandoenlijke, met zichzelf worstelende prins (Laurenz Hoorelbeke), was het ook de verrassende plottwist die regisseur Stany Crets aan het gekende sprookje gaf die het publiek enorm wist te bekoren en raken.

Dat deze op veel bijval kon rekenen, was duidelijk te merken aan de reacties van jong en minder jong na afloop.

De familiemusical ‘Rapunzel’ speelt in maart en april 2023 in Stadsschouwburg Antwerpen, Trixxo Theater Hasselt en Capitole Gent, en keert dit najaar terug naar dezelfde locaties voor enkele extra shows. 

Tickets & info: www.deepbridge.be

Foto: SVH