GASTON & LEO DE HOMMAGE MUSICAL, vanaf 19 januari 2024 in Theater Elckerlyc Antwerpen

Delen met je netwerk?

Op 18 maart 1993 stierf Leo Martin, meteen het einde van een iconisch, komisch duo in Vlaanderen: Gaston & Leo. 30 jaar later komt er een hommage musical over Gaston & Leo. Kobe Van Herwegen sprak de voorbije drie jaar met familie en kennissen die betrokken waren bij het ontstaan en het wedervaren van hét komische duo in Vlaanderen. Het resultaat is o.a. een script dat Kobe schreef, samen met topregisseur Frank Van Laecke en co-bezieler Dirk Van Vooren voor Gaston & Leo – De Hommage Musical, een productie van Backstage Producties.  Warre Borgmans en Jurgen Delnaet kruipen in de huid van Gaston & Leo. Regisseur De hoofdcast bestaat uit. Sandrine André, Gunther Levi en Heidi De Grauwe naast Jurgen Delnaet en Warre Borgmans . Bovendien wordt deze hoofdcast omringd door een gevarieerd 10-koppig ensemble waarin we o.m. de namen terugzien van Patrick Onzia, Ludo Hellinx, Helle Vanderheyden, Liesbeth Roose en Pieter Casteleyn. 

“Gaston & Leo – De Hommage Musical” speelt van 19 januari  tot en met 25 februari 2024 in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Nadien trekken ze naar Capitole Gent van 1 tot en met 3 maart 2024.

Info: www.backstage-producties.be 

Foto: SVH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *