Streamz en Play4 delen eerste beelden van seizoen 2 van NONKELS

Delen met je netwerk?

Het is alweer 2 jaar geleden dat Jelle De Beule, Rik Verheye, Wim Willaert en hun wederhelften Isabelle Van Hecke, Emilie De Roo & Blaise Afonso Vlaanderen een heerlijke spiegel voorhielden als familie Persyn in ‘Nonkels’. Vandaag wordt aangekondigd dat het tweede seizoen vanaf 1 april volledig te bingen is op Streamz en vanaf 18 april wekelijks te zien is op Play4. Bekijk hier alvast de eerste beelden.

In het tweede seizoen van de succesreeks Nonkels rommelt het in de huishoudens van de West-Vlaamse broers Persyn. Innocent wordt verliefd, Willy krijgt genadeloze concurrentie op de kunstgrasmarkt en Luc probeert onder de plak van Carine vandaan te kruipen. Dit zorgt voor serieuze barsten in de relaties van de Nonkels. Of om het met de woorden van nonkel Willy te zeggen: Huwelijk? ​ Gruwelijk!

Jelle De Beule (‘Liefdestips aan Mezelf’), Rik Verheye (‘Callboys’) ​ en Wim Willaert (‘Styx’) zijn de Nonkels, Isabelle Van Hecke (‘Onder Vuur’), Emilie De Roo (‘De Twaalf: De Assepoestermoord’) en Blaise Afonso (‘The Last Mercenary’) hun wederhelften. Ook Silke Thorrez (‘Chantal’) en Manu Van Acker (‘Onder Vuur’) zijn weer van de partij, samen met nieuwkomer Assa Sylla (‘The Last Mercenary’). Wim Opbrouck (‘Chantal’) krijgt een grotere rol toebedeeld als baas van Tuincentrum De Tuin Van Eden.

‘Nonkels 2’ werd geschreven door Jelle De Beule, Floris Schillebeeckx, samen met co-scenaristen Rik Verheye, Liesa Naert, Elisabeth Lucie Baeten en Cyriel Verstraete. De reeks werd geregisseerd door Jelle Gordyn in een productie van FBO. Het nieuwe seizoen zal vanaf 1 april 2024 volledig beschikbaar zijn op Streamz en is vanaf 18 april wekelijks te bekijken bij Play4 en GoPlay.

Foto: SVH