Backstage Producties brengt musicalklassieker ANNIE – DE MUSICAL

Delen met je netwerk?

Backstage Producties, dat vorig jaar nog een felgesmaakte versie van POCAHONTAS – DE MUSICAL bracht, kondigt de langverwachte terugkeer aan van de geliefde musicalklassieker, “ANNIE – DE MUSICAL”. Gedreven door een getalenteerd creatief team onder leiding van regisseur Jaak Lema en choreograaf Laurent Flament, belooft deze productie een adembenemende ervaring te worden voor theaterliefhebbers van alle leeftijden. De cast wordt nog dit voorjaar bekend gemaakt. 

“ANNIE – DE MUSICAL” vertelt het verhaal van het guitige en moedige weesmeisje, Annie dat weet te ontsnappen uit het vreselijke weeshuis van de gemene Miss Hannigan. Volg mee de zoektocht naar haar ouders en geniet van  enkele  wereldhits zoals “Tomorrow” en “It’s a hard knock life”. 

Vanaf 17 januari 2025 is de musical te zien in Antwerpen & Gent.

Theater Elckerlyc, Antwerpen Van 17 januari tot en met 9 februari 2025.

Capitole Gent Op 15 en 16 februari 2025.

Info: www.backstage-producties.be

Foto: Backstage Producties