De cast van DE BALLROOMBEKER maakt de dansvloer onveilig bij dansschool Dance One

Delen met je netwerk?

De zomerkomedies van producent Het Achterland in het Fakkeltheater zijn uitgegroeid tot een authentieke Antwerpse zomertraditie. DE BALLROOMBEKER  zal vanaf 28 juni 2024 maar liefst zeven weken te zien zijn in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Sinds vorige week wordt de hoofdcast met o.a. Ann van den Broeck, Carry Goosens, Karin Jacobs en Vicky Florus klaargestoomd door danscoaches Frank Zegels en Laura Jottay van de bekende dansschool Dance One. 

Regisseur Jeroen Maes is razend enthousiast over de beroemde danscoaches: ‘Er wordt hard gewerkt aan de verschillende choreografieën die aan bod komen in deze sprankelende zomerkomedie. Alles in goeie banen geleid door Frank en Laura Zegels die hun materie voor 100% beheersen. Ze ademen ballroom, ik kon me geen betere match indenken. Hoe heerlijk is het dan ook om alles tot leven zien te komen op de dansvloer met een uiterst gemotiveerde cast, die het beste van zichzelf geeft. Ook aan de scènes van deze komedie wordt ondertussen hard gewerkt. En wat hebben we al wat afgelachen met de mix aan heerlijke types. Een shining-floor dans-komedie stond al lang op mijn verlanglijstje en deze zomer is het dan eindelijk zover. Er zal geknokt worden voor de Ballroombeker! Wie er uiteindelijk mee naar huis gaat, dat moet u maar zelf komen ontdekken!’ 

Na “Viva Minerva”, “Café Beveren, “De Sinksenfoor”, “’t Strand van Sint-Anneke”, “Oost West, Thuis Best” en “Minerva Veur Altijd” neemt regisseur en scenarist Jeroen Maes het publiek dit keer mee naar de wondere wereld van het ballroomdansen. DE BALLROOMBEKER is te zien in de Rode Zaal van het Fakkeltheater van 28 juni tot en met 11 augustus. De ticketverkoop start vanaf woensdag 27 maart 2024. 

Info: www.hetachetrland.be

Foto: Het Achterland