Nieuwe single voor CELIEN HERMANS – ‘Extase’

Delen met je netwerk?

Celien Hermans schitterde de voorbije maanden met haar mama, zangeres en tv icoon Margriet Hermans, in de Vlaamse theaters met hun show ‘Kwestie van DNA’. Nu is ze klaar om de zomer te doen schitteren en dat met haar nieuwe single ‘Extase’. De song, van de hand van muzikale duizendpoot Jérémie Vrielynck, ademt volop een zomers weekendgevoel uit. Celien bevestigt opnieuw dat ze een fantastische zangeres is met een uniek stemgeluid. ‘Extase’ werd geproduceerd door het bekende Nederlandse duo Stas Swaczyna en Elke Tiel. Zij tekenden al voor de radiohits ‘Tussen jou en mij’ en ‘Niet achteruit’. En Celien? Die is helemaal in extase voor een zomer vol optredens en heerlijke publieken.

‘Extase’, de nieuwe single van Celien Hermans kan u beluisteren op alle grote streamingplatformen.

Foto: bekendvlaanderen.be